SAWANGEN KOPLO VERSION TERBARU | REZA NOVITASARI

4 Просмотры
Издатель
Judul : SAWANGEN
Cipt. ALI PX
Vocal : Reza NovitaSari


---------------------------------------------------------------
Cover Koplo from Indonesia ( Koplo Ind )
Kendang : Engki Budi

Keyboard: Egi Budi


Lirik Sawangen:

Opo aku kurang gati
Opo aku iki kurang sayang
Katone tresnomu ngambang
Katone atimu bimbang

Sing tak jaluk mung ngertine
Yen tresnoku mung karo kowe
Ora ono liyane
Ning atiku mung ono kowe

Haaa haaa haaa

Sawangen kae sawangen
Mbulan ra kiro ninggalno bumine
Sawangen kae sawangen
Lintang ra kiro ninggalno langite
Koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe
Selawase mung karo kowe
Silahkan Like dan Subscribe!!! karena Like dan Subscribe itu GRATIS!
jangan lupa tinggalkan komentar yang dapat membangun Channel kita!
terimakasih.

KOPLO TERBARU JAWA VIRAL 2021 !!!
KOPLO TERBARU JAWA VIRAL 2021 !!!
KOPLO TERBARU JAWA VIRAL 2021 !!!
KOPLO TERBARU JAWA VIRAL 2021 !!!
KOPLO TERBARU JAWA VIRAL 2021 !!!
KOPLO TERBARU JAWA VIRAL 2021 !!!
KOPLO TERBARU JAWA VIRAL 2021 !!!
Категория
роблокс
Комментариев нет.